Opening nieuwe bibliotheek

Beste ouders/ verzorgers,

Aankomende maandag is de feestelijke opening van onze nieuwe bibliotheek. Onder schooltijd is er voor kinderen van groep 1 t/m 4 een Digilab en voor groep 5 t/m 8 is er de workshop Theater in een boek. 

Wij zijn de eerste school in de gemeente Medemblik die DeBos (bibliotheek op school) hebben. Vandaar dat er veel geïnteresseerden van buitenaf naar onze opening komen waaronder wethouders van meerdere gemeenten, mensen van de bibliotheek en directeuren van andere basisscholen.
Om 13:30 uur start de officiële opening. De sprekers worden afgewisseld door korte stukjes (o.a. gedicht/ lied) van kinderen. Let op! De gezamenlijke opening is rond 14:15 uur afgelopen. U kunt vanaf dan met uw kinderen door de school lopen, in de klassen zijn verschillende dingen te zien die met lezen te maken hebben. Kinderen die naar de BSO moeten, lopen met een leerkracht door de school. De BSO (Partou) komt de kinderen om 14:30 uur halen. Maakt u gebruik van gastouders of een andere opvang vergeet u hen dan niet in te lichten dat we een kwartier later uit zijn? Of nodig ze uit voor onze opening. 

Mogelijk is er ook een journalist van de krant aanwezig. Wilt u niet dat uw kind op de foto komt dan kunt u dat (alleen vandaag nog) via Parro opgeven bij privacyvoorkeuren of via een berichtje via Kwieb aan de leerkracht.

De bibliotheek is maandagmiddag ook aanwezig. U kunt uw kind dan gratis inschrijven voor de openbare bibliotheek.

We kijken uit naar maandagmiddag!

Met vriendelijke groet,
Machteld Brink

IMG_0918 IMG_0918