Op de eerste dag gingen we naar het belevenissenbos, daar gingen we het parcours afleggen we deden het met bijna de hele klas. Op een gegeven moment kwam er een lang touw daar moest je onder door klauteren maar bijna niemand haalde dat. Na een tijdje gingen we weer rijden op weg naar het kamphuis. Toen eenmaal bij het kamphuis aangekomen moesten we wachten van die meneer want juf moest alle regels kennen. Die avond aten we pannenkoeken en we deden een nachtspel en dat was politie en boef en daarna gingen we slapen.
De volgende ochtend was iedereen al om kwart voor zes wakker! Na het ontbijt gingen we naar Walibi waar iedereen lol had en de rest van de dag bleven. De achtbanen waren super tof!

Toen we bij het kamphuis kwamen gingen we kloten en daarna gingen we bij het kampvuur zitten en het was heel gezellig. Eén van de leiders had zijn gitaar meegenomen. De volgende dag gingen we zwemmen en dat was leuk toen kregen we een driekleurige slush puppy en patat. Daarna was het tijd om naar huis te gaan. Het was een fantastisch kamp!

SAMENVATTING

THIJ$ $MIT en $TIJN TEN$EN