Dit schooljaar hebben wij weer meegedaan aan de Kangoeroewedstrijd. De leerlingen werkten individueel of in duo's aan de opdrachten. De rekenpuzzels zijn erg leuk om te doen, maar zorgen ook voor uitdaging.

collagekangoeroe

Kinderen van groep 6 hebben maandag 30 september de kinderboekenweek geopend: Reis mee!. Ze hebben een toneelstukje opgevoerd over een boekenbus die pech gehad. 

De komende weken zal in alle groepen gewerkt worden een speciale opdracht... Wie gaan er vandoor met de gouden en zilveren griffels?

Kinderboekenweek 2019

Woensdagochtend 3 juli hebben wij een sponsorloop georganiseerd. Wij hebben ons ingezet voor drie goede doelen. Met enthousiaste ouders, OC leden en teamleden hebben wij een top ochtend neergezet. Nogmaals willen wij sponsoren, de dj, ouders en leerlingen bedanken voor de gezellige en spectaculaire ochtend. Het eindbedrag weten wij donderdag pas, dan is al het geld opgehaald en ingeleverd. Het wordt een gigantisch eindbedrag.

De foto's die tijdens de sponsorloop zijn door Kitty Groot gemaakt, Bedankt hiervoor. 
De link naar de foto's: https://we.tl/t-NPCMHJIWip

sponsorloop collage

 

Woensdag 3 juli nam de Kuyperschool afscheid van juf Annie. 

afscheidanniecollage

Op de eerste dag gingen we naar het belevenissenbos, daar gingen we het parcours afleggen we deden het met bijna de hele klas. Op een gegeven moment kwam er een lang touw daar moest je onder door klauteren maar bijna niemand haalde dat. Na een tijdje gingen we weer rijden op weg naar het kamphuis. Toen eenmaal bij het kamphuis aangekomen moesten we wachten van die meneer want juf moest alle regels kennen. Die avond aten we pannenkoeken en we deden een nachtspel en dat was politie en boef en daarna gingen we slapen.
De volgende ochtend was iedereen al om kwart voor zes wakker! Na het ontbijt gingen we naar Walibi waar iedereen lol had en de rest van de dag bleven. De achtbanen waren super tof!

Toen we bij het kamphuis kwamen gingen we kloten en daarna gingen we bij het kampvuur zitten en het was heel gezellig. Eén van de leiders had zijn gitaar meegenomen. De volgende dag gingen we zwemmen en dat was leuk toen kregen we een driekleurige slush puppy en patat. Daarna was het tijd om naar huis te gaan. Het was een fantastisch kamp!

 

SAMENVATTING

THIJ$ $MIT en $TIJN TEN$EN

KUYPERSCHOOL ANDIJK

kamp groep 8 collage

Vrijdag 7 juni hielden wij een Pinksterviering.

pinkstervieringcollage

Dit jaar werd er weer hard gestreden, op twee avonden tegen allerlei andere scholen. Groep 7 had het erg goed gedaan! de jongens werden 3de en de meiden 4de. Groep 8 had het natuurlijk ook heel erg goed gedaan, de jongens werden 2de. Bij de meiden van groep 8 was het wel heel erg spannend, hun stonden gelijk met de bangert dus het hing van het doelsaldo af. Uiteindelijk heeft de kuyperschool een mooie 2de plek behaald!! Het was super leuk op naar het volgende jaar!

collageschoolvoetbal

Maandag 6 juni zijn de groepen 3, 4 en 5 op schoolreis geweest. De reis ging naar speelpark Oud Valkeveen in Naarden. We hebben een gezellige en actieve dag gehad!

collageschoolreis groep 3 4 5

Tijdens de paasviering hebben wij gebeden, liedjes gezongen en is het totale bedrag van de spaaractie bekendgemaakt.

collage paasviering

Wekenlang heeft groep 5 liedjes geoefend voor het muziekproject 'Waterwerken'. Dit gebeurde onder begeleiding van juf Rianne. Maandag 15 april ging de groep richting het concertgebouw in Amsterdam. In het concertgebouw heeft de groep genoten van een spektakelstuk waarin zij meegezongen hebben met de liedjes die op school geoefend zijn.  

collage Concertgebouw groep 5 2019