Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag (alleen groep 5 t/m 8) is er de mogelijkheid om uw kind(eren) te laten overblijven. Uw kind dient zelf brood en drinken mee te nemen voorzien van hun naam. De bovenbouw en onderbouw kinderen worden gesplitst en staan onder toezicht van minimaal 2 moeders.

Tot 12.25 uur wordt er gezamenlijk gegeten en krijgen de kinderen groente of fruit of een andere traktatie aangeboden. Daarna gaan de kinderen buiten spelen. Als het slecht weer is blijven de kinderen vanzelfsprekend binnen.Om 13.00 uur wordt het toezicht van de moeders overgenomen door de leerkrachten.

Als u uw kind wilt laten overblijven kunt u een strippenkaart aanschaffen op de 1e maandag van de maand om 8.15 tot 8.45 uur.

Het is belangrijk om van te voren te weten op hoeveel kinderen we kunnen rekenen. Dit om in te plannen of er voldoende hulpouders aanwezig zijn. Daarom willen we graag dat de naam van de leerling staat opgeschreven in de agenda van 'de overblijf' voor 8.30 uur. Ook als uw kind wel staat ingeschreven maar toch niet komt willen we dat graag weten.

Het telefoonnummer van de overblijfcommissie is 06-20567066.